[WEDSTRIJD] WIN je (ver)bouwbudget terug!

Show het resultaat van jouw nieuwe vloer of plafond en verdien tot €450 van je aankoopbedrag terug!

Klaar om je huis een stevige make-over te geven? Of maak je eindelijk werk van een nieuwe vloer of plafond? Bij laminaat.nl kun je je verbouwbudget terug verdienen! Hoe? Volg deze 5 eenvoudige stappen en misschien word jij wel de gelukkige winnaar!

Stap 1: Koop je producten op laminaat.nl

Als je het nog niet gedaan had dan is het nu het perfecte moment. Kies je favoriete producten uit en wij leveren ze veilig tot bij jou aan de deur. 

Stap 2: Maak een ‘voor’ foto van de ruimte die je onder handen wil nemen

Niets geeft meer voldoening dan een ‘voor’ en ‘na’! Maak dus eerst even een foto van de ruimte voor je er mee aan de slag gaat. Neem er vanuit verschillende hoeken en standpunten in de kamer, zodat je zeker voldoende materiaal hebt om achteraf uit te kiezen. Ben je al aan de nieuwe vloer begonnen of hangen de nieuwe planken al tegen het plafond? Geen probleem! Met een ‘work-in-progess-foto’ of enkel een ‘na’ foto zijn wij al heel erg blij!

Stap 3: Aan de slag!

Stroop je mouwen op en ga aan de slag met het bestelde materiaal. 

Stap 4: Maak een ‘na’ foto van het resultaat

Klaar? Dan is het nu tijd voor een foto van het verbluffende resultaat. Zorg dat je opnieuw vanuit dezelfde standpunten als de ‘voor’ foto’s neemt. Een voor- en na foto heeft het meeste effect als ze vanuit dezelfde hoek genomen zijn. Beschik je niet over een ‘voor’ foto, dan is enkel een ‘na’ foto ook volledig top. Wij zijn namelijk enorm benieuwd naar het mooie resultaat!

Stap 5: Deel je foto’s met ons!

Dat kan op verschillende manieren. Aan jou de keuze:

-       Ga naar de Facebook- of Instagrampagina van laminaat.nl en stuur je foto in een privébericht.

-       Post je foto op je persoonlijke Facebook- of Instagramaccount en tag @laminaatnl.

-       Stuur je foto naar info@laminaat.nl.

Wij kijken uit naar de leuke resultaten. 

Resultaat: Win je aankoopbedrag terug

De actie loopt tot en met 1 januari 2021, zo heeft iedereen voldoende tijd om met het materiaal aan de slag te gaan. Nadien kiezen we uit alle foto’s een terechte winnaar! Wie weet ben jij dat wel? 

Veel succes! 

Alle spelregels lees je hier: www.laminaat.nl/wedstrijdreglement