Badkamer


Kies jouw badkamer vloer

Staat er een badkamer renovatie op de planning en heb nog bepaalde artikelen nodig? Blader doorheen ons assortiment en vind de geschikte vloer en wand voor in jouw badkamer!

De beste vloer voor jouw nieuwe badkamer

Laminaat.nl heeft de producten zo ingedeeld dat je direct het gewenste artikel kan vinden voor jouw renovatie of nieuwbouw. Je kan een keuze maken door op een van de onderstaande afbeeldingen te klikken. Bovendien vind je op laminaat.nl ook de perfecte wandbekleding en plafondpanelen voor jouw badkamer! 


Een nieuwe vloer voor je badkamer

Welke badkamermeubels kies je, in welke stijl ga je werken, talloze vragen spoken door je hoofd voor dat je begint te renoveren of start met een nieuwbouw. Wij helpen je hier graag mee uit de nood. De basis van de look van je nieuwe badkamer begint namelijk bij het kiezen van vloer-, wand- en plafondpanelen. Op basis daarvan zoek je bijpassende meubels. Zo raden wij voor in de badkamer onze watervaste PVC of Aqua-Step SPC vinyl panelen aan. Na een douche wordt het in de ruimte namelijk erg vochtig en wanneer je je kinderen in bad steekt, wordt er ongetwijfeld in het rondgespetterd. Daarom is het belangrijk om je badkamer vloer, wand en plafond te beschermen tegen water.
Met zowel een SPC vinylvloer als PVC vloer-, wand- en plafondpanelen, zoals Vinyluxe, Aqua Click Tiles en Aqua-Step, beschik je over 100% waterafstotende panelen. Doordat deze panelen van kunststof materiaal gemaakt zijn, nemen ze geen vocht op. Bovendien zijn de panelen met een waterdichte naad gemaakt, zodat ze geen water lekken. Hierdoor zijn ze bestand tegen de meest vochtige omstandigheden. Uiteraard blijft het een must om je badkamer steeds goed te verluchten zodat er zich geen schimmel kan ontwikkelen.

Badkamer renoveren? Begin met de vloer!

Ligt je voorkeur bij een strakke en moderne badkamer? Of kies je liever voor een traditioneel exemplaar met klassieke details? In ons ruime assortiment vind je ongetwijfeld een vloer, wand of plafond die volledig aan jouw wensen en verwachtingen voldoet. Zo beschikken we over panelen in houtlook of betonlook of gewoon met een effen cover.

Plaats zelf je badkamer vloer

Dankzij de handige kliksystemen van de PVC en SPC vinylpanelen kan je de producten eenvoudig zelf installeren. Je moet de planken slechts op de juiste manier aan elkaar vast te klikken. Allerlei gereedschap handteren of een vakman inhuren, is dus niet nodig.
Bovendien is een vinylvloer dun wat het monteren extra gemakkelijk maakt, maar een SPC vinylvloer kan zelfs over een bestaande oude vloer gelegd worden. Hierdoor moet er niets uitgebroken worden en spaar je dus heel wat tijd, geld en rommel uit.

Bestel de beste vloer voor jouw badkamer online

Ben je benieuwd naar onze kwalitatieve panelen? Neem dan een kijkje in onze webshop en ga voor een optimale badkamer renovatie. Heb je nog vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren!