vloertrends

Ontdek de 4 vloertrends van 2022

Ben je van plan om een nieuwe vloer te leggen of je oude te renoveren en heb je nood aan inspiratie? Well hello there, wij geven je graag de 4 leukste vloertrends van 2022. Zo weet je welk type, kleur en materiaal van vloer in is in 2022.


Trend 1: De klassieke visgraat

Natuurlijk blijft de klassieke visgraat ook in 2022 een trend. Deze look toont elegant en klassiek. De visgraat vloer kan je combineren met een landelijke of moderne stijl. Het is niet de makkelijkste vloer om te leggen maar het resultaat is verbazingwekkend. Gelukkig hebben we de montage zo makkelijk mogelijk gemaakt door middel van een handig kliksysteem bij de Vinyluxe Herringbone. In ons assortiment hebben wij de Vinyluxe Herringbone en de Villeroy & Boch Heritage.

Bekijk zeker ook eens de blog over de visgraat

 

Trend 2: Natuurlijke tinten en materialen

Dit is en zal elk jaar een trend blijven. Je kan niks fout doen met natuurlijke tinten in je huis. We zorgen steeds meer voor het milieu en dit zien we dan ook terugkomen in onze keuze van het interieur. Deze trend zorgt niet alleen voor een mooi interieur maar ook voor een ontspannen sfeer en rust in huis. Hier hechten wij sinds corona ook meer en meer behoefte aan. Natuurlijke tinten zijn ook zeer makkelijk te combineren. Een vloer in houtlook is in 2022 is dus een goede keuze!


Trend 3: Laminaat

Laminaat is terug van nooit weggeweest! Daarom is de laminaatvloer zeker en vast ook een trend die we meenemen naar 2022. Laminaat oogt stijlvol en geeft een bepaalde sfeer. De vloer is handig te installeren door de klikverbinding. Laminaat heb je in verschillende kleuren, motieven en maten. Zo hebben wij in ons assortiment houtlook laminaat en betonlook laminaat.


Trend 4: Parketvloeren

Wat we in 2022 ook terug gaan zien zijn de parketvloeren. Deze vloer is elegant en past bij elke woonstijl. De parketvloer is tijdloos en gaat zeer lang mee. Hierin heb je natuurlijk ook weer verschillende soorten, zoals lamelparket, massief parket en multiplank parket. Zo bestaat de massieve parketvloer enkel uit massief hout.

Wil je de producten eerst even in het echt bekijken, bestel dan nu een staal op onze website en neem rustig de tijd! Nog vragen of advies nodig? Aarzel dan niet om contact op te nemen!
Voor advies en vragen

Neem contact op met onze klantenservice
Ma - vrij: 08:30 - 17:00 uur

  +31 40 80 80 325

  info@laminaat.nl