natuur in huis

Zo breng je de natuur in huis

De zomer is weer inzicht. Je gaat meer en meer naar buiten, wandelen en genieten van de natuur. Maar wil jij die natuur ook in huis ervaren? Lees dan zeker verder! Wij geven jou 5 manieren om de natuur in huis te brengen.

Véél planten

 Het is overduidelijk dat je een natuurlijke sfeer kan scheppen door planten te gebruiken in huis. Planten zijn niet alleen goed als decoratie, maar zuiveren de lucht en geven zuurstof. Dat heeft een positief effect op je gezondheid, geluk en productiviteit. Zo heb je de graslelies, blauwvaren, vrouwentong etc. Heb je geen groene vingers en vind je het moeilijk om planten levend te houden? Dan ben je niet alleen, want veel mensen vinden dat moeilijk. Als oplossing bestaan er nepplanten. Deze plantjes hebben geen water nodig en gaan niet stuk, maar brengen toch natuur in huis.

Een vloer die de natuur in huis brengt

Zo zijn er verschillende natuurlijke vloeren voor in huis. Als je graag het buitenleven naar binnen wil brengen is het goed om te kiezen voor een houten of houtlook vloer. Deze vloeren creëren warmte en sfeer in huis en zorgen voor een natuurlijke uitstraling. Zo heb je ook verschillende soorten houten of houtlook vloeren. Kies bijvoorbeeld voor een visgraatvloer of voor de gewone standaard panelen.

In ons assortiment hebben wij de Vinyluxe Herringbone. Dat is een visgraatvloer die waterbestendig is. Daarnaast hebben wij de Vinyluxe. Ook deze vloer is waterbestendig. Verder hebben wij de Beautifloor, Homebrand, Homebrand XL, DSIRE Flooring en nog vele meer. Neem zeker eens een kijkje in ons assortiment!

Natuurlijk licht

Om de natuur in huis te brengen is natuurlijk licht belangrijk. Hoe meer ramen in huis, hoe natuurlijker je huis toont. Dat komt niet alleen omdat je naar buiten kijkt en zicht hebt op de tuin, bomen of de lucht, maar ook door het licht dat naar binnen schijnt. Heb je niet veel ramen in huis maar wil je toch natuurlijk licht creëren ga dan voor natuurlijke lichtbronnen.

Natuurlijk kleurenpalet

Wanneer je de natuur in huis wil brengen, zorg dan voor een natuurlijk kleurenpalet. Kies daarom voor wit, aardetinten of grijs. Staat het idee van een geheel witgeverfd interieur je niet aan. Verf dan één muur in een opvallende kleur, maar hou je woonaccessoires natuurlijk om zo de ruimte te balanceren. Wil je liever geen muur in een opvallende kleur verven, maar vind je een geheel witte kamer ook niet mooi. Dan zijn wandpanelen een goed alternatief. Met wandpanelen creëer je een natuurlijke look in huis. In ons assortiment hebben wij verschillende houtlook wandpanelen die voor een aarde look en feel zorgen in je woning. Zo vind je in ons assortiment de Avanti Exclusive wand-plafond 130 cm in de kleur Easy Wood. Deze panelen zijn gemaakt van 10 mm MDF en kan je plaatsen in elke ruimte, ook in de badkamer. Nog een optie zijn onze Farmwood panelen, enkel zijn deze panelen niet waterbestendig. Bekijk hier het assortiment!Kleine natuur accenten voor in huis

Met woonaccessoires verander je direct elke ruimte. Zo kan je kiezen om planten te gebruiken in je interieur. Maar je kan ook gebruik maken van andere kleine  accessoires. Plaats bijvoorbeeld houten plateaus op tafel of op je kast. Als je van vazen houdt, kies dan voor een exemplaar in een aardetint. Ook een leuke tip is om tijdens een wandeling in het bos, takken en dennenappels op te rapen en mee te nemen naar huis. De takken kan je dan proper maken en in een vaas steken en de dennenappels maak je schoon om bijvoorbeeld op een plateau te leggen. Zo breng je met deze kleine spulletjes de natuur in huis.

Interesse in meer? Bekijk dan ons assortiment aan vloeren en wandpanelen! 

Voor advies en vragen

Neem contact op met onze klantenservice
Ma - vrij: 08:30 - 17:00 uur

  +31 40 80 80 325

  info@laminaat.nl