gevelbekleding

Deze gevelbekleding kan door weer en wind!

Weerbestendige kunststof gevelbekleding

Nieuwe gevelbekleding is dé ideale manier om de look van je woning te veranderen. Door te kiezen voor kunststof gevelbekleding geef je op een gemakkelijke manier je woning, aanbouw, carport of tuinhuis een nieuwe uitstraling. Bovendien is de HDM gevelbekleding die we aanbieden, ontworpen met de klassieke houten gevelbekleding in het achterhoofd. Alle panelen hebben namelijk een toplaag met een houtnerf structuur en zijn uitgevoerd in enkelrabat, dubbelrabat of potdekselsysteem.

In tegenstelling tot houten gevelbekleding is onze kunststof gevelbekleding onderhoudsarm. Gewoon op tijd en stond afwassen met een sopje en klaar. Je hoeft dus niet meer jaarlijks de ladder op om te schilderen of te beitsen. Al deze voordelen maken van kunststof gevelbekleding een geweldige oplossing voor je gevel.

Welke gevelbekleding biedt laminaat.nl aan

Binnen de Outdoor reeks biedt laminaat.nl verschillende gevelbekledingen aan. Zo bieden we volschuim PVC gevelbekleding in verschillende vormen aan. De montage van onze kunststof gevelbekleding gebeurt door de panelen vast te schroeven op een houten regelwerk. Verzagen kan met regulier gereedschap voor hout – mits fijne vertanding van het zaagblad. Voor een professionele afwerking zijn er uiteraard bijpassende profielen beschikbaar.

De serie bestaat uit :

  • Volschuim PVC enkelrabat gevelbekleding
  • Volschuim PVC dubbelrabat gevelbekleding
  • Volschuim PVC potdeksel gevelbekleding

Volschuim PVC enkelrabat gevelbekleding

De 7 mm volschuim enkelrabat gevelbekleding is opgebouwd uit 7 mm volschuim PVC. Hierdoor zijn de panelen bijzonder stijf en sterk, maar toch licht van gewicht. Dit enkelrabat paneel meet 3000 x 215 x 7 mm en is beschikbaar in gebroken wit en antraciet. De panelen verlengen doe je met een connectorprofiel. Verder zijn er start-, eind-, hoek-, ventilatiehoek- en lekdorpelprofielen beschikbaar zodat u de klus in 1 x kan afwerken. 


Volschuim PVC dubbelrabat gevelbekleding

De 7 mm volschuim dubbelrabat gevelbekleding is opgebouwd uit 7 mm volschuim PVC. Net zoals het enkelrabat paneel. De dubbelrabat gevelbekleding is extra breed, met afmetingen 3000 x 370 x 7 mm. Hierdoor kan je nóg sneller je gevel afwerken. De dubbelrabat gevelbekleding is beschikbaar in gebroken wit, lichtgrijs en antraciet. De panelen verlengen doe je met een stootvoegverbinding. Ook hier zijn er start-, eind-, hoek-, ventilatiehoek- en lekdorpelprofielen beschikbaar in de bijpassende kleuren. 

  
Volschuim PVC potdeksel gevelbekleding

De 7 mm volschuim potdeksel gevelbekleding is opgebouwd uit hetzelfde volschuim materiaal als het enkel-en dubbelrabat paneel. Het grote verschil met deze 2 is de look van het paneel. Bij een potdekselsysteem is de voeg tussen de panelen kleiner, waardoor het geheel wat strakker oogt. Onze potdeksel gevelbekleding meet 3000 x 230 x 7 mm en is beschikbaar in wit 9010, taupe en antraciet. De potdekselpanelen verleng je met een dilatatieprofiel. Andere bijpassende profielen, zoals start-, eind-, hoek-, ventilatiehoek- en lekdorpelprofielen, zijn uiteraard ook beschikbaar.De hier besproken gevelbekleding is niet enkel een mooie oplossing voor een nieuwe look, ze biedt ook een eerste beschermlaag voor je gevel. Wil je graag nog meer informatie? Contacteer ons en onze experten adviseren je graag daar waar nodig.


Heb je geen idee hoe je aan de installatie van de gevelbekleding begint? Lees onze blog ‘Nieuwe gevelbekleding plaatsen doe je zo!’ en doe-het-zelf!

Voor advies en vragen

Neem contact op met onze klantenservice
Ma - vrij: 08:30 - 17:00 uur

  +31 40 80 80 325

  info@laminaat.nl