Keukenvloer

Staat er een grote verbouwing op de planning of kies je voor een volledig nieuwe keuken in een nieuw of bestaand huis? In beide gevallen is het aangeraden om voldoende aandacht te besteden aan de vloer. Een vloer is zowel letterlijk als figuurlijk de basis.

Keukenvloeren van Laminaat.nl

De vloerkeuzes van Laminaat.nl zijn eindeloos. Kies je voor een vloer van PVC, vinyl, SPC, hout of laminaat, dan heb je bovendien talloze kleur- en structuuropties. Onze favoriet voor in de keuken is laminaat. Het materiaal heeft heel wat voordelen en biedt een unieke uitstraling.

Keukenvloeren voor iedere stijl

Wil je een keuken in industriële look of gaat je voorkeur naar een modern of landelijk design? Neem een kijkje tussen onze verschillende vloeren en je vindt er ongetwijfeld eentje die perfect aansluit bij de door jou gekozen stijl.

Zo kan je kiezen voor een vloer met tegellook, betonlook, houtlook of een vloer met visgraatpatroon en kan je je vloer uitstekend laten matchen met de stijl van jouw keuken. Voor meer informatie lees deze blog: 'De ideale vloer voor in de keuken'

Talloze keukenvloer ideeën

Er zijn tal stijlen in je keuken mogelijk die uiteraard een invloed hebben op je keukenvloer. Zo heb je industriële stijl, landelijke stijl, moderne stijl... Daarom is het belangrijk om inspiratie blijven op te doen voor jouw nieuwe keukenvloer. Twijfel je nog over welke vloer je moet kiezen? Bestel dan voor slechts €1,00 een staaltje en ervaar de panelen thuis zelf.

Bestel je keukenvloer op Laminaat.nl

Neem een kijkje in het aanbod Aqua-Step, HDM of Beautifloor vloeren en wanden en vind wat je zoekt! Bestel je de panelen vandaag nog dan heb je ze na 2 werkdagen in huis!* Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

*Levertermijnen kunnen afwijken. Lees hier meer info!