gevelbekleding

Op zoek naar een makkelijk te leggen vloer?

Bij het klussen en vloer leggen komt heel wat kijken. Van een kleine klus tot een heus huisproject waar heel wat stress, en nauwkeurigheid bij te pas komt. Net om deze redenen wilde we bij laminaat.nl eenvoudige, kwaliteitsvolle maar wel makkelijk te leggen vloer en wandpanelen aanbieden. Waarin nauwkeurigheid uiteraard belangrijk blijft maar waar stress tot het minimum beperkt wordt 😊 In deze blog gaan we dieper in op het gebruiksgemak wat onze panelen bezitten. En waarom SPC zo een aanrader is hierin. Maar, daarnaast blijven we ten alle tijden transparant, welke panelen kan je zelf en welke zijn beter om over te laten aan een specialist?

Makkelijk te leggen vloeren, wat houdt dit in?

Bij laminaat.nl bieden we enkel en alleen producten aan die vloer leggen makkelijk maken. ‘Doe het zelf’ producten zou je kunnen zeggen. Echter is niet iedereen een handige Harry 😉 Gelukkig is dit geen probleem, onze oplossing? Op laminaat.nl kan je montage instructies terugvinden. Twijfel je echter en wil je de panelen niet beschadigen door er zelf mee aan de slag te gaan? In dit geval kan je best ten raden gaan bij een professional.

Andere makkelijk te leggen vloeren

SPC vloer: dit is een waterdichte én krasbestendige vloer. De panelen bestaan uit een kern van SPC en een toplaag van vinyl. Hierdoor zijn deze panelen ideaal voor alle ruimtes in huis. Op het vlak van plaatsing is dit een zeer gebruiksvriendelijk product. Dit kon je al zien in het filmpje hierboven. Een makkelijk kliksysteem waardoor je zo je vloer in één geklikt klaar hebt!

Laminaatvloer: Bij deze vloer kunnen we bijvoorbeeld een homebrand en een dsire plaatsen. Dankzij het uitgekiende tand- en groefsysteem kunnen de panelen zeer eenvoudig en strak aan elkaar geklikt worden, zodat het gebruik van lijm niet noodzakelijk is. Daarnaast kan je bij deze panelen ook aan een breed assortiment in dikte / lengte / breedte kiezen.

Zo kan je makkelijk vloer leggen

Zo, makkelijk vloer leggen kan gewoon! Zoals je hierboven kon lezen hebben wij de producten en service in huis om jouw partner te worden in je klein tot groot huisproject! Twijfel je toch nog? Geen probleem! We schreven onlangs nog een blog over het leggen van een SPC vloer. In combinatie met ons product – montage instructies – blogs en een klantendienst die iedere werkdag bereikbaar is. Zijn we bij laminaat.nl er 100% van overtuigd dat jong tot oud onze producten kan plaatsen!

Voor advies en vragen

Neem contact op met onze klantenservice
Ma - vrij: 08:30 - 17:00 uur

  +31 40 80 80 325

  info@laminaat.nl