online laminaat bestellen

Voordelen van vloeren, wanden en plafonds online bestellen op laminaat.nl

Daarom is online bestellen een goed idee

Het interieur van je woning is een belangrijk aspect in het creëren van een echte thuis. De aankleding moet je een warm en fijn gevoel geven, voldoen aan al jouw wensen en mooi zijn om er jaren naar te kijken. De keuze van vloer, wandbekleding of plafondpanelen is daarom soms een heus dilemma. Je wil verschillende decors en materialen met elkaar vergelijken en dat het liefst in combinatie met je meubels en gordijnen. Heb je al talloze winkels afgeschuimd maar dat éne perfecte vloertje nog niet gevonden? Laminaat.nl is de oplossing. Online hebben wij een enorm uitgebreid assortiment decors en materialen voor vloer, wand en plafond inclusief accessoires. We horen het je al denken ‘zoiets belangrijk bestel je toch niet online?’. Ja, toch wel! En wij leggen even uit waarom.

Uitgebreid assortiment vloeren, wanden en plafonds met gedetailleerde informatie

Is de vloer compatibel met vloerverwarming? Kan je de panelen gebruiken in een vochtige ruimte zoals de badkamer? Alle product specifieke informatie vind je terug op onze website. Waaronder ook de afmetingen, verbinding, groef,… Hierdoor kan je verschillende producten gemakkelijk met elkaar vergelijken online en verlies je dus geen kostbare tijd door verschillende fysieke winkels te bezoeken.


Bestel van elk potentieel paneel een staal

Heb je enkele favoriete producten geselecteerd? Maar twijfel je nog welke het beste past in jouw interieur? Bestel dan voor slechts €1,- een staal en wij sturen ze gratis op naar jou! DEAL: nu kan je eenmalig gebruik maken van de code 5GRATISSTALEN en kan jij er 5 gratis en voor niks bestellen op de website! Laat dat uittesten maar beginnen.


Je kan eenvoudig je bestelling online plaatsen

De keuze is gemaakt en het aantal benodigde m² heb je goed opgemeten, dan is het nu tijd voor je bestelling. Klik op het gewenste product en vul de calculator aan de rechterzijde van de pagina in. OPGELET: vergeet het snijverlies niet aan te duiden. Zo kom je zeker niet zonder voldoende panelen te zitten. Heb je gekozen voor visgraatpanelen, dan reken je best 10% snijverlies want hier dien je in de hoeken wat meer weg te snijden.

In de volgende stap kan je al je gegevens invullen en indien gewenst een account aanmaken. Wij raden het aan om een account aan te maken zo kan je ten alle tijden volgen hoe het met jouw bestelling gaat en achteraf nog bepaalde gegevens aanvullen of aanpassen. Voila, nu kan je overgaan tot de betaling.


Je geniet regelmatig van spetterende kortingen

Wij pakken graag uit met leuke kortingen en acties. Houd daarom onze website en sociale media zeker goed in de gaten. Hier delen we regelmatig codes waarmee jij kan genieten van deze promoties. Die code kan je onderaan bij de betaalmogelijkheden van je bestelling invullen.

Na 2 werkdagen bij je thuis geleverd

Is je bestelling geplaatst, dan kan je je alvast voorbereiden op de levering. Het duur namelijk slechts 2 werkdagen tegen dat jouw bestelling bij je thuis wordt geleverd. Dit kan uiteraard altijd afwijken door verkeersoorzaken. Bovendien maken we voor bepaalde extra lange panelen gebruik van speciaal transport. Hier werken ze op basis van postcode, waardoor het in dit geval helaas wat langer duurt dan 2 werkdagen. Wij houden jou uiteraard goed op de hoogte van het levertijdstip. Bij standaard leveringen kan je de avond voor de afleverdag checken om hoe laat de transporteur precies bij jou is via aflevertijdstip.nl

Goedkope verzendkosten én je moet zelf geen transport voorzien

De verzendkosten bedragen bij laminaat.nl slechts €29,95. Bestel je voor een bedrag hoger dan €450,- dan betaal je zelfs helemaal niets en brengen wij de panelen gratis tot bij jou!

Je hoeft dus zelf je hoofd niet te breken over het transport, want hoe passen zo’n panelen nu in godsnaam in je auto?! No worries, onze transporteurs nemen graag deze zorg van je over en leveren tot aan de eerste drempel bij jouw thuis.

De klantendienst staat voor jou klaar

Heb je vakkundig advies nodig, zit je met praktische vragen of wil je graag wat informatie in verband met een bestelling? Onze klantendienst staat elke weekdag van 8u30 tot 17u voor jou klaar. Je kan ons bereiken via info@laminaat.nl, telefonisch, via WhatsApp of sociale media. Aan jou de keuze. We’re happy to help!

Voor advies en vragen

Neem contact op met onze klantenservice
Ma - vrij: 08:30 - 17:00 uur

  +31 40 80 80 325

  info@laminaat.nl