Merken

Verschillende merken vloeren bij Laminaat.nl

Als je op zoek bent naar een prachtige vloer, wand of plafond, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Laminaat.nl heeft heel wat verschillende merken op voorraad. Zo heben wij altijd wel iets in onze collectie wat voldoet aan jouw voorkeuren en wensen. Merken als Quick-Step, HDM, Beautifloor, Aqua-Step, Aqua-Step New Generation en Villeroy & Boch hebben stuk voor stuk mooie vloeren, wandpanelen en plafondplaten, waarnaar jij op zoek bent. Je woning een stijlvolle en kwalitatieve inrichting geven was nog nooit zo gemakkelijk met de vloeren, wanden en plafonds van onze merken.

Wij hebben laminaat- en vinylvloeren van Quick-Step en Aqua-Step, laminaat van Beautifloor en Villeroy & Boch, houten vloeren,laminaat en MDF en PVC wand- en plafondpanelen van HDM en PVC-vloeren, SPC vloeren, laminaat en SPC Vinyl wandpanelen van Aqua-Step. Al deze vloeren, wanden en plafonds zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en decors, grootten en dikten.

Vragen of nood aan extra info? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze ervaren medewerkers. Zij staan graag voor je klaar met advies op maat.
Voor een uitgebreidere beschrijving van onze merken kan je terecht op de onderstaande pagina’s