Verzending

Wat is de levertijd van mijn bestelling?
Bestel je op werkdagen? Dan heb je jouw goederen meestal binnen 2 tot 5 werkdagen in huis. De exacte levertijd kan afhankelijk zijn van het gewicht en de grootte van de bestelling.

Wat zijn de verzendkosten?
Bestellingen boven €550 worden gratis verzonden. Voor kleine producten zoals clips betaal je €6,95 en voor producten van Uzin €9,95. Lengtes tot 2 meter kosten €49,95 en lengtes groter dan 2 meter €79,95, vanwege de benodigde twee palletplaatsen.

Voor overzeese bestemmingen zoals de Waddeneilanden wordt een extra transportkost van €75 aangerekend.

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?
Laminaat.nl werkt samen met verschillende transporteurs. Voor de levering van grote afmetingen en zware gewichten maken we voornamelijk gebruik van vrachtwagentransport. Voor kleinere artikelen kunnen we een beroep doen op PostNL of BPost.

Let op: Indien een vrachtwagen niet voor de deur kan lossen en dit niet vooraf is aangegeven, brengt dit extra kosten met zich mee. Deze kosten bedragen €79,95. Indien dit tijdens de levering blijkt en niet vooraf is aangegeven, zijn wij genoodzaakt €149,95 in rekening te brengen.

Leveringen op afspraak
Onze leveringen worden verzorgd door gespecialiseerde transporteurs. Als je meer dan een week van tevoren plant, kun je tijdens het afronden van je bestelling een voorkeursdatum voor levering aangeven. Er dient steeds iemand aanwezig te zijn om de goederen in ontvangst te nemen. Bij afmetingen groter dan 2 meter is de hulp van 2 personen bij de aflevering verplicht.

De transporteur levert tot de eerste drempel of het eerste obstakel. Verpakkingsmateriaal wordt niet retour genomen bij levering.