Gratis verzending vanaf €450,-

Verzending mogelijk naar België 

MEGA KLIK SALE

Verzendmethodes

Wij doen er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te leveren.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Bestel je op werkdagen voor 14:00 uur? Dan heb je jouw goederen al over twee werkdagen in huis*. Afhankelijk van het gewicht en grootte van de bestelling kan dit langer duren.

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Laminaat.nl werkt samen met een aantal verschillende transporteurs. Door de grote afmetingen en gewichten leveren we meestal per vrachtwagen. Maar soms doen we ook een beroep op PostNL of BPost.

Let op: indien een vrachtwagen niet voor de deur kan lossen dan dient dit vooraf aangegeven te worden. Dit brengt namelijk extra kosten met zich mee, gezien wij dan op een andere manier moeten transporteren. De kosten hiervan bedragen € 79,95. Wanneer dit niet vooraf wordt aangegeven en tijdens de levering blijkt dat een vrachtwagen niet op locatie kan lossen dan zijn wij genoodzaakt om het bedrag van € 149,95 in rekening te brengen.

Leveringen op afspraak

Onze leveringen worden verzorgd door gespecialiseerde transporteurs. Je kan steeds een voorkeur voor een bepaalde datum doorgeven tijdens het afronden van je bestelling. AANWEZIGHEID VAN 1 OF 2 PERSONEN BIJ AFLEVERING

Er dient steeds iemand aanwezig te zijn om de goederen in ontvangst te nemen. Bij bepaalde afmetingen van leveringen > 2 meter, is hulp van 2 personen verplicht zodoende de goederen te kunnen uitladen.

De transporteur levert enkel tot de eerste drempel of het eerste obstakel dat hij tegenkomt. (bv. een onverharde weg). Verpakkingsmateriaal wordt niet retour genomen bij levering.

Wat zijn de verzendkosten?

Laminaat.nl hanteert de goedkoopste verzendkosten van Nederland en België. Zo betaal je slechts €49,95* voor je verzending wanneer je een bestelbedrag bereikt tussen de €0,- en €450,-. Bestel je voor meer dan €450,- ? Dan zijn de verzendkosten gratis*. 

*Voor overzeese bestemmingen zoals de Waddeneilanden wordt een extra transportkost van €75 aangerekend.

Kan ik een gewenste leverdatum doorgeven

Dat kan! Je kan gemakkelijk de leverdatum doorgeven die jou het beste uitkomt. Klik op de link hieronder om te leren hoe.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Je hebt besteld, maar beslist toch dat je wil annuleren. Neem in dit geval contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.