Retourbeleid

Retourneren of ruilen

Toch jouw product retourneren of ruilen?

Kan ik mijn artikel retourneren?

Je kan bij Laminaat.nl alleen ongeopende artikelen tot 2 weken na aanschaf retourneren of ruilen. Neem contact op met de klantenservice voor de juiste procedure. Wij zullen jou een retourformulier opsturen en een ophaalmoment inplannen met onze transporteur. Gelieve nooit artikelen op te sturen zonder voorafgaande toestemming van de klantenservice.

Schade en defecten

Krak, Boem, Ai!

Helaas gebeurt het soms dat goederen beschadigd of defect geraken tijdens transport. Dat is voor iedereen vervelend, maar gelukkig lost laminaat.nl dit voor jou op. Indien je er tijdens het uitpakken pas achter komt dat de goederen beschadigd of defect zijn, onderneem je volgende stappen:

  1. Verwerk de beschadigde of defecte producten niet 
  2. Neem een aantal goede, gedetailleerde foto's van de schade/defecten
  3. Mail de foto's naar info@laminaat.nl met een beschrijving van het probleem
  4. We evalueren de situatie
  5. Indien we vinden dat je claim terecht is, zullen we de beschadigde/defecte producten vervangen
  6. We plannen in overleg met jou een nieuwe levering

Let echter op! Je dient schade aan te melden voor 30 dagen na ontvangst.

Kosten van retourneren

Voor het retourneren van laminaat, panelen en/of lijstwerk zal er met jou een afspraak worden gemaakt voor ophaling door de transporteur. Kosten voor retourneren zijn:

Soort retour Betaalkosten
Lijstwerk, één pak of meerdere pakken €64,95

Veelgestelde vragen

Ik heb mijn artikel geretourneerd. Wanneer krijg ik mijn geld terug?
Wanneer je jouw bestelling retourneert en de goederen ongeopend en in nieuwstaat zijn, krijg je binnen 30 dagen je geld terug.

Ik heb mijn artikel geretourneerd, maar ik heb een ander bedrag terug gekregen dan de waarde van het artikel, hoe kan dit?
De retour- en verzendkosten zijn voor rekening van de consument. Deze worden van het aankoopbedrag in mindering gebracht. Nadien wordt het overblijvende saldo terug naar jou overgemaakt. Indien het bedrag nog niet klopt, kan je best contact opnemen met onze klantenservice.

Hoe kan ik een groot pakket retourneren (zoals laminaat)?
Onze klantenservice zal een zending inplannen bij de transporteur. Zij zullen het pakket komen ophalen na afspraak. Let op, de verzendkosten worden bij jou in rekening gebracht.

Kan ik mijn artikel ruilen?
Indien je jouw bestelling wil ruilen, gelden dezelfde voorwaarden als bij het retourneren; ongeopend, zonder gebruikssporen en in de originele staat.

Hoe lang duurt het voordat een artikel retour is verwerkt?
Wanneer je een artikel retourneert via PostNL wordt jouw pakket voorzien van een Track & Trace nummer. Je kan dan zien wanneer het pakket bij ons afgeleverd is. Wij streven ernaar om jouw retourzending zo snel mogelijk te verwerken. Als je binnen 30 dagen nadat je het artikel hebt geretourneerd geen betaling hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Ik heb een artikel geretourneerd, maar nog geen bericht ontvangen. Is mijn retour wel goed verwerkt?
Wanneer je een artikel retourneert via PostNL krijg je een Track & Trace nummer. Via dit nummer kan je online inzien of en wanneer het artikel is afgeleverd. Vervolgens ontvang je binnen 30 dagen je geld terug op je rekening. Gelieve contact op te nemen met onze klantenservice indien je artikel opgehaald is door onze transporteur.