Plafondpanelen op afbetaling

Plafondpanelen op afbetaling

noah van de sande |

Plafondpanelen zijn een uitstekende keuze voor iedereen die een ruimte wil opfrissen of stijlvol wil afwerken. Ze bieden een duurzame, mooie en voordelige optie vergeleken met andere plafondafwerkingen. Maar wat als je niet direct het volledige bedrag voor de plafondpanelen kunt neertellen?

Geen zorgen, bij Laminaat.nl begrijpen we dat flexibele betalingsopties belangrijk kunnen zijn. Daarom bieden we je de mogelijkheid om plafondpanelen gespreid of achteraf te betalen.

Opties voor Plafondpanelen Kopen op Aflossing

Als je plafondpanelen op afbetaling wilt kopen, bieden wij twee handige opties:

Betaal in termijnen met Klarna

Klarna is een betalingsplatform dat de mogelijkheid biedt om je aankoop in termijnen te spreiden. Kies voor 'Betaal in 3 termijnen' bij het afrekenen van je plafondpanelen en betaal deze in 3 gelijke termijnen. De betalingen worden elke 30 dagen automatisch afgeschreven van je creditcard of bankrekening, waarbij je de eerste termijn direct bij het plaatsen van je bestelling betaalt, de tweede na 30 dagen, en de derde na 60 dagen. Je hebt ook de optie om het volledige bedrag eerder af te lossen.

Gespreid betalen met Mollie in3

Mollie in3 biedt eveneens een flexibele betaaloplossing om aankopen gespreid te betalen. Met de 'Betaal in 3' optie kun je je aankoop in drie gelijke maandelijkse termijnen voldoen. De eerste betaling is verschuldigd na 30 dagen, gevolgd door de tweede na 60 dagen en de derde termijn na 90 dagen. Deze betalingen kunnen gemakkelijk worden voldaan via de Mollie app met iDEAL, zonder herinneringskosten zolang je op tijd betaalt.

Achteraf betalen

Als voorkeur uitgaat naar achteraf betalen, bieden we ook deze mogelijkheid. Je kunt je plafondpanelen ontvangen en pas later betalen, wat handig kan zijn als je de kwaliteit en het uiterlijk eerst wilt beoordelen. Opties hiervoor zijn:

  • Betaal Later met Klarna: Ontvang eerst je plafondpanelen en betaal pas na 30 dagen.
  • Betalen met creditcard: Bestel je plafondpanelen en betaal aan het einde van de maand of de volgende maand, afhankelijk van de voorwaarden van je creditcard.

Geen Extra Kosten

Zolang je je betalingen op tijd voldoet, zijn er geen extra kosten verbonden aan onze betaalmethoden. Echter, als betalingen te laat worden gedaan, kunnen er kosten zoals boetes of rente in rekening worden gebracht.

Bestel je Plafondpanelen bij Laminaat.nl

Kies voor het gemak van online bestellen bij Laminaat.nl. We bieden een uitgebreide selectie plafondpanelen aan, geschikt voor elk budget en elke stijl. Maak vandaag nog gebruik van onze flexibele betaalopties en geniet snel van je nieuwe, stijlvolle plafond.

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.