Al onze laminaat merken

Al onze laminaat merken

Benice Kouwenberg |

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer voor je woning? Dan heb je vast al eens gedacht aan laminaat. Laminaat is een populaire en betaalbare keuze voor elke ruimte. Zo is het makkelijk te leggen, te onderhouden en te vervangen.

Als je kiest voor laminaat heb je de keuze uit een enorme variatie aan kleuren, stijlen en dessins. Maar hoe kies je nu het beste laminaat merk voor jouw behoeften en budget? Bij Laminaat.nl helpen we je graag met het vinden van de perfecte laminaatvloer.

We hebben een ruim assortiment aan verschillende laminaat merken van hoge kwaliteit. In deze blog vertellen we je meer over onze laminaat merken en hoe je ze met elkaar kunt vergelijken via onze webshop. Zo kun je een weloverwogen beslissing maken en genieten van een prachtige laminaat vloer in jouw woning.

Welke laminaat merken hebben we?

Bij Laminaat.nl hebben we een selectie gemaakt van de beste laminaat merken op de markt. Deze merken hebben zich bewezen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid, innovatie en design. Ze bieden laminaat vloeren voor elke smaak en elk budget. Hieronder stellen we onze laminaat merken kort aan je voor.

HDM

HDM is een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in houten vloeren, laminaat en MDF en PVC wand- en plafondpanelen. HDM staat voor hoogwaardige materialen, moderne technologieën en een uitstekende service.

HDM laminaat is verkrijgbaar in verschillende collecties, zoals Elesgo, Avanti, Balterio en Quick-Step. HDM laminaat is geschikt voor zowel residentieel als commercieel gebruik en heeft een garantie van 10 tot 25 jaar, afhankelijk van de collectie.

Hebeta

Hebeta is een Nederlands bedrijf dat al meer dan 40 jaar ervaring heeft in de productie van laminaat vloeren. Hebeta laminaat staat bekend om zijn natuurgetrouwe uitstraling, hoge slijtvastheid en eenvoudige installatie.

Hebeta laminaat is leverbaar in diverse collecties, zoals Basic, Classic, Trendy en Exclusive. Hebeta laminaat is ideaal voor zowel woningen als kantoren en heeft een garantie van 15 tot 25 jaar, afhankelijk van de collectie.

Belakos

Belakos is een Nederlands bedrijf dat al sinds 1960 actief is in de vloerenbranche. Belakos laminaat is een kwaliteitsproduct dat voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van comfort, duurzaamheid en design.

Belakos laminaat is verkrijgbaar in verschillende collecties, zoals Stone, Wood, Concrete en Leather. Belakos laminaat is geschikt voor zowel huishoudelijk als projectmatig gebruik en heeft een garantie van 20 tot 30 jaar, afhankelijk van de collectie.

Ambiant

Ambiant is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in laminaat, PVC en vinyl vloeren. Ambiant vloeren zijn een betaalbare en stijlvolle keuze voor elke ruimte.

Ambiant vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende collecties, zoals Amazon, Brazil, Ingelstad en Shiraz. Ambiant vloeren zijn geschikt voor zowel huishoudelijk als projectmatig gebruik en hebben een garantie van 10 tot 25 jaar, afhankelijk van de collectie.

Laminaat merken met elkaar vergelijken via de webshop

Wil je meer weten over onze laminaat merken en de verschillen tussen de collecties? Dan kun je via onze webshop eenvoudig en snel de laminaat merken met elkaar vergelijken.

Je kunt filteren op merk, collectie, kleur, dikte, breedte, lengte, v-groef, gebruiksklasse, garantie en prijs. Zo kun je de laminaat vloeren vinden die het beste passen bij jouw wensen en budget.

Bovendien kun je via onze webshop gratis stalen aanvragen van de laminaat vloeren die je interessant vindt. Zo kun je thuis de kwaliteit en de uitstraling van de laminaat vloeren beoordelen.

Als je een keuze hebt gemaakt, kun je jouw laminaatvloer eenvoudig online bestellen en thuis laten bezorgen.

Welk merk laminaat is het beste?

Welk merk laminaat het beste is, hangt af van jouw persoonlijke voorkeur en situatie. Elk laminaat merk heeft zijn eigen kenmerken, voordelen en nadelen. Het is daarom belangrijk om je goed te oriënteren en te informeren voordat je een laminaat vloer koopt.

Je kunt je laten inspireren door onze blog artikelen, waarin we regelmatig tips en adviezen geven over laminaat vloeren. 

Ook kun je contact opnemen met onze ervaren medewerkers, die je graag helpen met het maken van de juiste keuze. Zij kunnen je alles vertellen over de eigenschappen, kwaliteit en garantie van onze laminaat merken.

A-merken laminaat voor een mooie prijs bij Laminaat.nl

Bij Laminaat.nl vind je de beste laminaat merken voor een mooie prijs. Wij hebben een ruim aanbod aan laminaat vloeren van hoge kwaliteit, die je woning een stijlvolle en comfortabele uitstraling geven.

Of je nu op zoek bent naar een klassieke, moderne, landelijke of industriële laminaat vloer, bij ons vind je het allemaal.

Bestel nu je laminaat vloer online om onze laminaat merken in het echt te bekijken. Wij helpen je graag met het realiseren van jouw droomvloer.

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.