Laminaat op afbetaling

Laminaat op afbetaling

Mart Faassen |

Laminaat is een populaire keuze voor veel mensen die hun vloer willen vernieuwen of verfraaien. Het is namelijk een duurzaam, mooi en betaalbaar alternatief voor hout, tegels of tapijt. Maar wat als je niet genoeg geld hebt om je laminaat in één keer te betalen?

Gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden om laminaat gespreid of achteraf te betalen. Bij Laminaat.nl bieden we flexibele betalingsopties aan, zodat je jouw goedkope laminaatvloer kunt verkrijgen zonder direct je portemonnee zwaar te hoeven belasten.

Wat zijn de mogelijkheden van laminaat kopen op afbetaling?

Als je laminaat wilt kopen op afbetaling, oftewel in termijnen betalen, kun je kiezen uit twee opties: gespreid betalen met Riverty of in termijnen met Klarna. Beide opties zijn beschikbaar bij Laminaat.nl. We leggen je hieronder uit hoe deze opties werken.

Gespreid betalen met Riverty

Riverty, voorheen bekend als AfterPay, biedt flexibele betalingsmogelijkheden waarmee je aankopen in termijnen kunt betalen. Hun "Betaal in 3" is een Buy Now Pay Later (BNPL) betalingsmethode die beschikbaar is tijdens het afrekenen bij Laminaat.nl.

Met deze optie kun je jouw aankoop in drie gelijke maandelijkse termijnen betalen. Na de verzending van de laminaatvloer moet de eerste betaling worden voldaan na 30 dagen, gevolgd door de tweede termijn na 60 dagen en de derde termijn na 90 dagen.

Zolang je op of vóór de geplande vervaldatum betaalt, worden er geen herinneringen verstuurd en zijn er geen extra kosten verbonden aan deze betaalmethode. Via de Riverty app kun je eenvoudig je betalingen doen met iDEAL.

Betaal in termijnen met Klarna

Klarna is een ander betaalplatform dat je de mogelijkheid biedt om je aankoop in termijnen te betalen. Kies voor 'Betaal in 3 termijnen' bij het afrekenen van je laminaatvloer en betaal in 3 gelijke termijnen.

De betalingen worden automatisch elke 30 dagen afgeschreven van de geregistreerde creditcard of gekoppelde bankrekening, totdat de volledige betaling is voldaan. Bij het plaatsen van je bestelling betaal je direct de eerste termijn, na 30 dagen de tweede termijn en na 60 dagen de derde termijn. Uiteraard is het ook mogelijk om eerder af te lossen.

Bij het afrekenen in onze webshop kun je kiezen voor 'Betaal in 3 termijnen'. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een e-mail van Klarna met de geplande betalingsdata, en wordt de eerste betaling direct afgeschreven.

Kan ik laminaat ook in één keer achteraf betalen?

Als je liever niet vooraf of in termijnen wilt betalen, kun je ook kiezen voor de optie 'laminaat achteraf betalen'. Dit betekent dat je jouw laminaatvloer eerst ontvangt en pas later betaalt. Dit kan handig zijn als je eerst de kwaliteit en de kleur van het laminaat wilt beoordelen, of als je even krap bij kas zit.

Er zijn drie opties om laminaat achteraf te betalen: bestel nu en betaal later met Klarna, achteraf betalen met Riverty of betalen met een creditcard. We leggen je hieronder uit hoe deze opties van achteraf betalen werken.

Bestel nu en betaal later met Klarna

Een populaire optie om laminaat achteraf te betalen is door gebruik te maken van de "Betaal later" service van Klarna. Dit betekent dat je je laminaatvloer eerst bestelt en ontvangt, en pas na 30 dagen betaalt. Handig wanneer je nu even niet het geld hebt om jouw laminaatvloer direct af te rekenen.

Voor de 'Betaal later' service van Klarna betaal je geen extra kosten, mits je jouw aankoop binnen de afgesproken betalingstermijn betaalt. Zodra je klaar bent om te betalen, kun je dit eenvoudig doen met iDEAL via de Klarna app.

Achteraf betalen met Riverty

Een andere optie om laminaat achteraf te betalen is door te kiezen voor achteraf betalen met Riverty. Bij het afrekenen van jouw bestelling selecteer je Riverty als betaalmethode en kies je voor een betalingstermijn van 14 of 30 dagen. Binnen deze termijn kun je jouw aankoop via de Riverty app betalen met iDEAL.

Kom je erachter dat je mogelijk toch nog problemen gaat ondervinden met het betalen van jouw aankoop? In de Riverty app vind je diverse mogelijkheden om een betalingsregeling te treffen. Handig wanneer het net even iets anders loopt dan je op voorhand had verwacht.

Betalen met creditcard is ook mogelijk

Naast de diensten van betalingsproviders, zoals Klarna en Riverty, kun je bij ons ook gewoon betalen met een creditcard. Dit betekent dat je je laminaatvloer bestelt en ontvangt, en pas aan het einde van de maand of de volgende maand betaalt.

Het bestelbedrag is afhankelijk van je creditcardlimiet. Hiervoor betaal je geen extra kosten, behalve als je te laat betaalt of als je rente moet betalen over je openstaande saldo.

Zijn er extra kosten verbonden aan achteraf of in termijnen betalen?

Zoals je hebt gezien, zijn er verschillende mogelijkheden om laminaat op afbetaling of achteraf te betalen. Maar zijn er ook extra kosten verbonden aan deze betaalmethoden? Het antwoord is: dat hangt ervan af.

In principe betaal je geen extra kosten, zolang je op tijd betaalt en je aan de voorwaarden houdt. Maar als je te laat betaalt, kun je te maken krijgen met extra kosten, zoals boetes, rente of incassokosten. Deze kosten kunnen hoog oplopen, dus het is belangrijk dat je je betaalverplichtingen serieus neemt.

Om te voorkomen dat je extra kosten moet betalen, raden we je aan om de volgende tips te volgen:

  • Kies een betaalmethode die past bij je budget en je betaalgedrag.
  • Lees de algemene voorwaarden goed door voordat je akkoord gaat met een betaalmethode.
  • Houd je aan de afgesproken termijnen en bedragen, en betaal op tijd.
  • Controleer regelmatig je facturen, je bankrekening en je e-mail voor eventuele herinneringen of aanmaningen.
  • Neem contact op met het betaalplatform als je problemen ondervindt met betalen.
  • Wees eerlijk en transparant over je financiële situatie, en vraag om hulp als je die nodig hebt.

Het beste laminaat op afbetaling kopen bij Laminaat.nl

Als je laminaat op afbetaling wilt kopen of achteraf wilt betalen, ben je bij Laminaat.nl aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist in de beste laminaatvloeren, met een ruim assortiment aan kleuren, stijlen, merken en prijzen, en de mogelijkheid om in termijnen of op een later moment te betalen.

Wacht niet langer met de aanschaf van een nieuwe laminaatvloer en bestel vandaag nog je laminaat bij Laminaat.nl en betaal later of in termijnen. Je kunt eenvoudig online bestellen via onze website en de gewenste betalingsmethode kiezen bij het afrekenen, zonder gedoe!

Laminaat kopen was nog nooit zo makkelijk geweest als bij Laminaat.nl. Bestel nu je laminaatvloer bij Laminaat.nl en geniet binnenkort van je nieuwe, prachtige vloer.

2 reacties

Beste Sanne,

Bedankt voor je bericht.

Helaas bieden wij geen mogelijkheid om in termijnen te betalen per maand. Wat wij wel aanbieden, zijn de opties Klarna en in3, waarmee je de betaling kunt uitstellen en pas na de bestelling kunt betalen.

Als je verdere vragen hebt of hulp nodig hebt, laat het gerust weten.

Met vriendelijke groeten,

Team laminaat.nl

Laminaat.nl,

Hallo.

Is er ook mogelijkheid om in termijnen te betalen.
Ipv alleen klarna etc.
Dus dat je per maand bedrag betaald

Sanne Sprokkereef,

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.