SLAAPKAMER INRICHTEN DOE JE MET DEZE VLOER

gevelbekleding

De vloer in de slaapkamer is een belangrijk onderdeel van het interieur. Het bepaalt niet alleen de uitstraling van je kamer, maar heeft ook invloed op het comfort en de sfeer. Er zijn verschillende opties om uit te kiezen bij het selecteren van een slaapkamervloer, elk met zijn eigen voordelen en eigenschappen. Ben je klaar om jouw slaapkamer nieuw leven in te blazen?

SPC vloer in jouw slaapkamer

SPC (Stone Plastic Composite) vloeren zijn een populaire keuze voor de slaapkamer. Dit komt door hun duurzaamheid waardoor je een oplossing op lange termijn hebt, waterbestendigheid en eenvoudige installatie. Deze vloeren zijn gemaakt van een mengsel van kalksteenpoeder, PVC en stabilisatoren, waardoor ze zeer sterk en stabiel zijn.
Aan SPC vloeren zijn tal van voordelen verbonden:
  • Bestand tegen krassen en slijtage, je bureaustoel mag dan ook netjes blijven staan in de slaapkamer!
  • Zwevend gelegd worden, lijm is dus niet nodig. Maak wel gebruik van deze ondervloer!
  • Verkrijgbaar in meerdere kleuren en patronen
  • Onderhoudsvriendelijke vloer, met één veeg is een natte vlek zo weggewerkt.
Kortom, SPC vloeren bieden een oplossing indien je op zoek bent naar een betaalbare en stijlvolle oplossing voor zowel slaapkamer in huis of in een appartement. 

Upgrade je slaapkamer met laminaat

Laminaat is een populaire keuze voor slaapkamers om verschillende redenen. Ten eerste zorgt deze vloer voor een duurzame look, waardoor het jarenlang meegaat zonder al te veel onderhoud. Het is bestand tegen krassen, vlekken en slijtage, waardoor jouw slaapkamer helemaal tot leven komt!

Daarnaast is laminaat een slimme keuze voor de slaapkamer, want het is heel gemakkelijk te onderhouden. Het is mogelijk om de vloer schoon te maken met een bezem, stofzuiger of een vochtige dweil zonder dat er speciale schoonmaakmiddelen nodig zijn. Dit is vooral handig indien je last hebt van allergieën, omdat laminaatvloeren geen stof, pollen of haren vasthouden.

Bovendien is laminaat verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, waardoor het gemakkelijk is om een look te creëren die past bij de inrichting van de slaapkamer. Of je nu een moderne of klassieke slaapkamer hebt, er is altijd wel een laminaatvloer die bij jouw stijl past.

Kies voor laminaat.nl als jouw partner voor de vloeren in de slaapkamer

Bij laminaat.nl vinden we klantencontact en klantentevredenheid méér dan ooit belangrijk. We kijken graag samen met klanten wat de beste oplossingen zijn voor jouw slaapkamer! Zo sturen we enerzijds gratis stalen en anderzijds zorgen we voor een vlekkeloze levering. Moest er bij het laatste iets fout gaan, zorgt onze klantendienst ten alle tijden voor een gepaste oplossing.

Zit je na het lezen van deze blog nog met verdere vragen of opmerkingen? Twijfel dan niet en bel of mail onze klantendienst.

Voor advies en vragen

Neem contact op met onze klantenservice
Ma - vrij: 08:30 - 17:00 uur

  +31 40 80 80 325

  info@laminaat.nl